Komijn is een klassieker in de Midden-Europese keuken. Hierzulande, evenals in de Oostenrijkse, Oost-Europese en Scandinavische keuken, wordt het graag als hele zaden gebruikt.
Je kunt het uitstekend gebruiken in kool- en aardappelgerechten, goulash of in soepen en stoofschotels.
En natuurlijk niet te vergeten - komijn is HET kruid voor zuurkool. Maar ook in brood en natuurlijk in sterke dranken vind je vaak het krachtige, bitterzoete aroma van komijn terug. Met onze praktische voorraaddoos kom je lang toe en kun je eenvoudig doseren.
Inhoud: 250,00 g
Artikel-Nr: 802090
Categorie: Enkelkruiden
Smaak en Aroma: houtachtig-aards in geur, warm-kruidig, licht peperachtig aroma met een bittere nasmaak
Toepassing: Kurkuma geeft veel curry-gerechten de typische goudgele kleur, maar wordt ook gebruikt om rijstgerechten, risotto, vissoep, chutneys en Noord-Afrikaanse lamsgerechten op smaak te brengen.
Tip: Het poeder mag aan het begin van het koken nooit worden meegebakken of te lang meekoken, anders wordt het eten te bitter.
Ingrediënten: Kurkuma
Opmerking voor allergieën: Kan sporen van noten, pinda's, sesam, mosterd en selderij bevatten.
Inhoud: 50 g in blikken doos
La Perla Ananas Raspel, in eigen sap, 3.100 ml
De leverancier biedt geen gedetailleerde productbeschrijving aan.
GROOTTE: 3.100 ml
MERK: La Perla
RECEPT: in eigen sap
In samenwerking met de Oelsnitzer kunstenaar Martin Tretner (www.marts-design.de) worden airbrushwerkzaamheden uitgevoerd volgens de wensen van de klant.